Amerikada Doğum Yapmanın Maliyeti

Amerikada doğum yapmak isteyen ailelerin öncelikli hedefi yeni doğacak bebeklerinin geleceğine iyi bir yatırım yapabilmektir.

Fırsatlar ülkesi olarak bilinen ve birçok alanda dünyanın en gelişmiş devleti olarak kabul edilen Amerikada doğum ücretleri ailelerin en çok merak ettiği konuların başında geliyor. Ailelerin doğum için Amerika Birleşik Devletleri’nde geçireceği süre ortalama 2 – 2,5 ay arasında oluyor. Doğum sürecinde anne adayı ve varsa yanında kalacak kişi/kişiler için uçak bileti, yeme, içme, konaklama, ulaşım, doktor ve hastane gibi gerekli ihtiyaçlar için zorunlu harcamalar yapmak gerekiyor.

Başta anne adayı olmak üzere doğumla ilgili Amerika’ya gelerek ülkede yaşayan herkesin ihtiyaçlarını karşılamak için satın alınan ürün veya hizmetlerin pahalılık derecesi Amerika’da doğum maliyeti ile doğrudan ilişkili oluyor. Bu durum Amerikada doğum ücreti ile ilgili net rakamlar belirlemeyi zorlaştırdığı için ortalama fiyatlar üzerinden bütçe planlanması daha çok tercih ediliyor. Bütçeyi en çok etkileyen unsurların başında ise konaklama, doktor ve hastane tercihlerinin fiyatı geliyor.

Amerikada Doğum Ücretleri Ortalama Ne Kadar?

Amerikada doğum ücreti herkesin ihtiyaçlarına ve tercihlerine göre değişkenlik gösterdiği için en doğru Amerikada doğum fiyatı bizimle iletişime geçmeniz halinde belirlenebilir.

Los Angeles’a gidiş-dönüş uçak bileti fiyatları sezona ve tercih edilen bilet sınıfına göre değişmektedir. Doğum gerçekleştikten sonra bebeğin Amerika’dan Türkiye’ye uçuşu için bir birey bilet fiyatının %10’u kadar ücret ödemek gerekiyor. Örneğin annenin bileti 1000$ ise bebek için puset ve bir valiz hakkı dahil olmak üzere 100$ ödeniyor.

Los Angeles’ta konaklama için ailelerimiz genel olarak Ucla Kampüsünün de bulunduğu Westwood merkezi bölgesini tercih ediyor. Bölgede aylık internet, su, otopark ve elektrik gibi tüm masraflar dahil olmak üzere tek odalı evlerin kirası 3000$ civarında oluyor.

Amerika’da Doğsun olarak ister sizin adınıza bütçenize en uygun evleri buluyor, isterseniz de sizin belirttiğiniz adreslerin güvenilirliğini ve benzeri unsurları denetleyerek size istediğiniz evi kiralama konusunda yardımcı oluyoruz.

Amerika’da hastane ve doktor fiyatları genel olarak sezonluk değişimlere uğramıyor. Ancak yılbaşı ve sezonun ortalarında hastaneler fiyat güncellemesi yapabiliyor. Bu nedenden dolayı Amerikada doğum fiyatları ile ilgili sabitliği sağlayabilmek adına verilen tekliflerin geçerlilik süresi 45 gün oluyor.

Amerika’da Doğum Paketleri

Melekler şehri Los Angeles’ta bulunan merkezimiz ile Amerika’da Doğsun olarak aileler için en uygun paket seçeneklerini sağlıyoruz. Böylece bütçenize uygun ulaşım, konaklama, yeme, içme, doktor ve hastane gibi seçenekleri olan paketlerden faydalanabiliyorsunuz. İsterseniz paketlerde değişiklik, ekleme ve çıkartma işlemleri yapabiliyorsunuz. İsterseniz de tamamen sizin seçimlerinizden oluşan özel paketinizi oluşturabiliyorsunuz. Eğer sizde Amerikada doğum yapmak istiyorsanız bizimle iletişime geçerek gerekli tüm bilgileri alabilirsiniz.