Amerikada Doğum Yapma Süreci

Bebeklerinin Amerika Birleşik Devletleri topraklarında doğarak vatandaşlık haklarından faydalanmasını isteyen aileler için doğum süreci en çok merak edilen konudur.

Amerika’ya hamileliğin kaçıncı haftasından itibaren gidileceğinden doğum sonrasında bebeğin vatandaşlık işlemlerinin nasıl yapılacağına kadar birçok önemli konu doğum sürecine dâhildir. Amerika’da Doğsun tarafından Amerikada doğum yapmak isteyen aileler için sağlanan aracılık hizmeti ile doğum süreci oldukça keyifli bir hal alacaktır.

İlk olarak Amerikada doğum kararı aldıktan sonra Amerika’da Doğsun ile iletişime geçerek hizmet sürecini başlatmalısınız.

Alanında uzman olan ekibimiz sizi mümkün olan en detaylı şekilde bilgilendirecektir.

Amerikada doğum yapmanızı engelleyecek herhangi bir sorun olmadığını anlamak için Amerika’da anlaşmalı uzman doktorlara testleriniz gönderilir.

Son olarak Amerika’da doğum süreciniz eksiksiz bir şekilde uzmanlarımız tarafından planlanır.

Amerika’ya ulaştığınızda planlama aşamasında seçtiğiniz özel aracınız ile karşılandıktan sonra yine önceden seçtiğiniz evinize ulaşımınız ve alışveriş ihtiyaçlarınızın karşılanmasında sorun yaşamamanız için destek verilerek evinize eksiksiz bir şekilde yerleşmeniz sağlanır.

Amerika’da Doğsun ekibi müsait bir günde size bilmeniz gereken her konuda gerekli bilgileri şehir turu esnasında eksiksiz bir şekilde aktarır.

Ekibimiz doktorunuz ile ilk tanışmanızdan itibaren olası dört randevunuzda ve doğum yapacağınız hastaneyi keşfetmenizde sizin yanınızda olacaktır.

Aklınızda herhangi bir soru işareti kalmamanız için yapılan kontroller ve ölçümlerde ihtiyaç duyduğunuz takdirde tercümanlık hizmeti ekibimiz tarafından sağlanacaktır.

Son olarak doğum yapılacak güne gelindiğinde gerekli olan tüm kayıt işlemleri ekibimiz tarafından gerçekleştirilerek işiniz kolaylaştırılır.

Doğum tamamlandıktan sonra hastaneden ayrıldıktan ve evinize yerleştikten sonra bebeğinizin Amerikan vatandaşı olması için gerekli tüm işlemler ekibimiz tarafından gerçekleştirilir.

Gerekli başvurular yapıldıktan sonra iki hafta içerisinde bebeğinizin Amerikan sosyal güvenlik numarası ve Amerika Birleşik Devletleri’nde kimlik görevi gören pasaportu teslim alınır.

Son olarak ülkenize dönüş yapmak için kullanacağınız uçağa binmek üzere havalimanı ulaşımınız ekibimiz tarafından sağlanacaktır.