Vatandaşlık İçin Amerikada Doğum Yapmak Yeterli

Çocuklarının çifte vatandaşlık gibi muhteşem bir ayrıcalıktan faydalanmasını isteyen ailelerin sayısı her geçen gün büyük bir hızla artıyor. Bundan sadece birkaç yıl önce Amerikada doğum yapmak sadece zengin ailelerin lüks bir seçimi gibi görünüyordu. Bu yüzden aileler bu duruma temkinli bakarak hayallerini gerçekleştirmekten geri kalıyorlardı. Ancak durumun hiçte göründüğü gibi olmadığı Amerika’da Doğsun danışmanlığında daha net anlaşılabildi.

vatandaslik-icin-amerikada-dogum-yapmak-yeterli

Amerika’nın en büyük eyaleti olan California’nın Los Angeles şehrinde bulunan merkezimiz ile çocuklarının geleceğine büyük bir yatırım yapmak isteyen aileler için eksiksiz danışmanlık hizmeti sağlıyoruz. Böylece güvenilir bir şekilde Amerika’ya geliş, konaklama, hastane, doktor, doğum, vatandaşlık işlemleri ve geri dönüş gibi tüm aşamalarda varlığımızın keyfini çıkartıyorsunuz. Üstelik her ailenin bütçesine uygun farklı fiyat seçeneklerimiz de mevcut.

Çocuğum Amerikan vatandaşı olacak mı?

Eğer Amerikada doğum yaparsanız çocuğunuz koşulsuz ve şartsız bir şekilde vatandaş olacaktır. Çünkü Amerika’nın kanunlarına göre; ülke sınırları içerisinde dünyaya gelen herkes dini, dili, ırkı ve ailesinin ülkesi ne olursa olsun vatandaşlık hakkında sahip olacaktır. Bu durumda eğer Amerika’da doğum yapmak istiyorsanız, bu konuda içiniz rahat bir şekilde bize danışabilirsiniz. Sizlere ilk andan itibaren tüm süreçlerde eksiksiz hizmet sağlayacağımıza emin olabilirsiniz.

Amerika’da doğum yaparak çocuğunuzun geleceği için ne kadar doğru bir tercih yapacağınızı daha net öğrenebilmek için Amerikan vatandaşı olmanın avantajları sayfasında yer alan yazımızı okuyabilirsiniz.